Baseball


2014 MLB finaalisarjassa lopputuloksena oli toiseksi todennäköisin ennustamamme tulos. Voittaja oli tässäkin tapauksessa oiken kuten myös monet ottelusarjan aikana tehdyt ennustukset joukkueiden tai yhden pelaajan tuloksista.

Koripallo


2014 NBA finaaleissa emme ainoastaan ennustaneet sarjan mestaria oikein, vaan myös sen monnennessako pelissä sarja katkeaa. Tarkemmat numerot näet tästä artikkelista.

2013 jaettu 3. sija 94 asiantuntijan joukossa

2014 jaettu 4. sija 135 asiantuntijan joukossa

Jalkapallo


Jalkapallon MM-kisoissa 2014 alkusarjassa keräsimme tietoa loppupelejä silmällä pitäen. Simuloimme kaikki pudotuspelit lohkovaiheen jälkeen seuraavin tuloksin. 14/15 ei ole ihan huono tulos, varsinkin kun simuloidessamme finaalin välierien jälkeen, voittajaksi ennustimme Saksaa.

NFL


nflpickwatch.com on laajin sitoutumaton NFL eksperttien vertailusivusto. He tekevät tätä innostuksesta lajiin, joten maksamalla ei pääse listojen kärkeen. Ennen nflpickwatchia Accuscore voitti ESPN:n NFL expert picks kilpailun kolmena vuonna neljästä... Näissä kuvioissa yhtenä vuonna voi voittaa tuurilla, mutta vain osaamisella keikkuu kärkisijoilla vuodesta toiseen. 

Vaikka historiallinen tuotto ei ole takuu tulevaisuudesta...

 

...antavat nämä tulokset pientä osviittaa miten ennustuksemme pitkässä juoksussa ovat osuneet. Viime aikojen parhaat trendit löytyvät täältä. Ja asiakkaamme näkevät kaikki simuloimamme ottelutulokset samasta paikasta.