Eero Mäki-Esko

 

Eero on hallituksen jäsenenä auttamassa yrityksen tärkeimpien osa-alueiden kehittämisessä. Erilainen datan mallintaminen ja simulaatioalgoritmien kehittäminen ovat hänen vahvimpia osaamisalueitaan. Eero on toiminut erilaisissa ohjelmistojen kehitystehtävissä monissa yrityksissä niin pokeripelien kuin tietoverkkojen saralla.

Riku Soininen

 

Riku toimii yrityksessä neuvonantajana hallituksen ja toimivan johdon ulkopuolella. Hänet tunnetaan parhaiten pitkästä urastaan Veikkauksella ja perustamastaan yrityksestä Global Sports Media. Nykyisin hän toimii neuvonantajana ja sijoittajana useissa kasvuyrityksissä ja on kiinnostunut erityisesti ITn, median ja pelimaailman hankkeista.   

Ketkä?


Tuomas Kanervala

 

Toimitusjohtajana toimiva Tuomas on toiminut pitkään liikkeenjohdon konsulttina kansainvälisissä tehtävissä. Hankittuaan Master of Sports Management tutkinnon IE business schoolista hän on keskittynyt enimmäkseen urheilubusinekseen liittyviin projekteihin. Kokemusta todennäköisyyksien laskemisesta hänellä on 14 vuotiaasta lähtien ja vaaleista sekä ehdokkaana, että kampanjapäällikkönä viimeisen 20 vuoden ajalta.

Timo Sipi

 

Timo on hallituksen puheenjohtaja Accuscore Oy:ssä. Hän on työskennellyt lakimiehenä useissa suurissa kansainvälisissä yrityksissä. Timon asiantuntemusta ovat erityisesti sopimus- ja IP-asiat sekä M&A hankkeet. Hän toimii aktiivisesti sijoittajana ja advisorina useissa urheiluteknologiaan ja mediaan keskittyvissä yrityksissä.   

Miten tehdään?

 

Accuscore on koko toimintansa ajan aktiivisesti kehittänyt simulointimalleja eri urheilulajeihin ja -liigoihin. Kehittämämme algoritmit pohjautuvat suuressa osassa Monte-Carlo metodiin ja laajaan kvalitatiiviseen tietämykseemme simuloitavasta tapahtumasta.


Käytämme historiallista dataa ja laajan määrän tärkeäksi havaittuja muuttujia varmistaaksemme korkean osumatarkkuuden simuloitavissa kohteissa. Yleensä yksittäinen ottelu tai muu tapahtuma simuloidaan vähintään 10000 kertaa.

Mikä Firma?

 

Accuscore on vuodesta 2004 toiminut urheiluanalytiikkaan erikoistunut yritys. Päämarkkinamme ovat perinteisesti olleet USAssa, mutta olemme vuoden 2014 aikana laajentaneet toimintaamme myös Eurooppaan.


Tarjoamme palveluitamme yrityksille ja kuluttajille. Jokainen urheilutapahtumien todennäköisyyksistä tai yksittäisten pelaajien suorituksista kiinnostunut voi perehtyä tarjontaamme www.accuscore.com


Yritysasiakkaitamme ovat mm. Wall Street Journal, Sporting News, Veikkaus, Laola TV, VamosDeportes muutamia erilaisia yrityksiä mainitaksemme.


Olemme täysin vedonlyöntiyrityksistä, vedonlyöntisivustoista tai puolueista riippumaton toimija, eikä tulomme ole riippuvainen käyttäjien tappioista vedonlyönnissä, kuten monella alan toimijalla. Oikeastaan emme anna vetovinkkejä vaan annamme käyttäjien hyödyntää laskemiamme todennäköisyyksiä parhaalla mahdollisella tavalla.